DESPRE NOI

PUBLICARE SERII BILETE Repartitie bilete Serii anul 2023 , publicat 08.09.2023

Candidatii declarati "Admis" la Concursul de recrutare pentru ocuparea posturilor de execuție, contractuale, pentru perioada determinată respectiv până la data de 31.08.2024 vor sustine proba scrisa in data de 27.09.2023, ora 10:00, la sediul Primariei Pitesti, strada Victoriei, nr 24, intrarea D, Sala de consiliu
Accesul in sala de examen se va face incepand cu ora 09:00, in data de 27.09.2023 pe baza actului de identitate.

Persoanele interesate pot accesa site-ul institutiei unde vor gasi informatii privind organizarea si desfasurarea concursului ANUNT CONCURSURI .

C.J.P. Arges Sediu-Logo

Casa Judeţeană de Pensii Argeş este o instituţie cu rol activ în reforma serviciilor publice din cadrul instituţiilor deconcentrate a judeţului Argeş prin respectarea şi aplicarea legislaţiei româneşti cu legislaţia europeană, garantând respectarea cerinţelor instituţiilor interne şi europene.

Casa Judeţeană de Pensii Argeş are misiunea de a administra şi gestiona resurse alocate de la buget pentru stabilirea pensiilor specifice sistemului de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale, precum şi pentru sistemul de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale, în vederea aplicării politicilor şi programelor în domeniu a Casei Naţionale de Pensii Publice şi ale Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

Vă invităm stimaţi pensionari şi asiguraţi să vă informaţi asupra serviciilor pe care le oferă Casa Judeţeană de Pensii Argeş tuturor participanţilor la sistemul public de pensii.

Instituţia noastră încearcă să răspundă la problemele dumneavoastră punând în aplicare principalele calităţi ale funcţionarilor publici - profesionalism, competenţă si transparenţă.

Prin intermediul acestui site dorim să venim în sprijinul dumneavoastră cu informaţii şi răspunsuri la problemele pe care le întâmpinaţi cu privire la pensii şi alte drepturi de asigurări sociale puteţi afla:

  1. Care sunt condiţiile de obţinere a unei pensii din cadrul sistemului public de pensii în baza Legii nr. 263/2010
  2. În ce conditii puteti beneficia de un bilet de tratament balnear
  3. Despre stagii de cotizare şi contribuţii de asigurari sociale
  4. Despre indemnizaţii si ajutoare acordate în baza legilor speciale
  5. Cum este organizată Casa Judeţeană de Pensii Argeş

Dacă aveţi păreri, sugestii despre activitatea instituţiei noastre, vă rugăm să ne scrieti, orice sugestie este oricând bine venită.

PUNCTUL DE PENSIE - 2023-

Valoarea punctului de pensie începând cu luna IANUARIE 2023 este de 1785 lei

INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC


2043864 vizitari
© 2019-2023 Casa Judeteana de Pensii Arges @Serviciul Evidenta Contribuabili si Informatica @ Aniela Elena CIORTAN